Om Sirpa som PT, löpcoach & Föreläsare

Löpcoach

Löpteknikträning i grupp
Löpteknik, löpskolning, stegringslopp, rytm, fotisättning och många fler verktyg för ett lätt och hållbart löpsteg!

Varning! Du kommer troligen bli smittad av min passion för löpning! Du som är ny löpare är min idealklient. Även du som vill träna på ett smart och hållbart sätt (oavsett nivå), har mycket att vinna på att anlita mig som löpcoach. Jag har lång erfarenhet från egen träning med tävlingar och prestation i centrum, samt över 14 år som tränare. Jag lär dig löpteknik som hjälper dig finna ditt bästa och lättaste löpsteg. Att du hittar glädje, motivation, träningssyfte samt en styrka inifrån och ut, det är målet.

Mina klienter håller sig starka och skadefria när de följer mina råd. Har du redan drabbats av skador eller känner att du behöver bli starkare, då är jag rätt person att hjälpa dig vidare. Jag har löpcoachat många hundra företagsträningar, PT-klienter och skrivit framgångsrika träningsprogram.

Föreläsare och utbildare

När ditt företag önskar en tankeväckande kick-off eller inspirationsföreläsning eller kanske en web-shop om löpteknik, skadeförebyggande träning, då är jag rätt person! Du och din grupp får löppassion, konkreta tips om hur ni på ett smart och hållbart sätt startar upp löpträning. Och hur ni gör för att fortsätta träna, när “smekmånaden” är över och kanske hösten närmar sig. Att starta är enkelt, att fortsätta är en konst. Jag är glad, rolig och tydlig som föreläsare. Kompetens och lång erfarenhet finnes, träningsglädje och hållbarhet bjuder jag alltid på. Jag har även varit lärare på Urban Tribes populära Löpcoach-utbildningar och utbildat över 500 löpcoacher i  t ex. löpteknik, löpskolning, löpstyrka, coaching och rörlighet.

Personlig Tränare, korrenktiv tränare & klimakteriecoach

Inom personlig träning är jag unik med min bakgrund och kompetens. Med korrektiv träning lär vi din kropp och din hjärna att aktivera muskler i rätt ordning och på rätt sätt. Ditt nervsystem lär sig kommunicera bättre med musklerna. När du varit skadad eller inaktiv under längre tid, kan du få störningar i nervsystemet. Jag är licensierad personlig tränare med många års erfarenhet från prehab/rehabträning och besitter spetskompetens inom neuromuskulär aktivering och kroppens sätt att kommunicera.

Då jag även är utbildad ”Stark-gemon-Klimakteriet-coach” och nördat ner mig i hormonlära och kvinnokroppen 40+, är du varmt välkommen till mig att komma igång med din styrketräning, lära dig om antiinflammatorisk kost, coachning och livsval som stöttar när hormonerna går bananas! Jag håller även kursen Klimakteriestark tillsammans med Näringsterapeut Christina Colligan, både online och snart på plats i Stockhom.

Du hittar mig på Lofsangruppen Studio, Rosenlundsgatan 32B på Södermalm till vardags. Där har vi ett fullt utrustat gym, även om denna typen av träning inte kräver så mycket mer än kroppen som belastning i början. Jag hjälper dig bli stark inifrån och ut! Du hittar mig även snart som onlinecoach i Lofsangruppen.

Sagt om Sirpa

När mina kunder fick frågan “Vad var bäst med träningen tillsammans med mig [Sirpa]?” och ”Vad lärde du dig?” var detta svaren jag fick.

Att det är de ”små” övningarna som gör skillnaden! Lära sig ihärdighet och uthållighet. Och Sirpas ENORMA kunnande!! Sirpa ser, förstår och lotsar med kärleksfull kunnighet mot ett hållbart (tränings-)liv!

Annie

Sirpa är kunnig och personlig, att hälsenan gjorde framsteg och att skador tar tid. Lärde mig några nya övningar. Med tiden har jag lärt mig att inte forcera framsteg med skador. Det måste få ta tid.

Anita

Den är ändamålsenlig, Sirpa är engagerad till 110%, jag förstår syftet med varje övning, hon bemödar sig att variera övningarna och genomför passet med glimten i ögat, glatt humör och motiverar mig till att träna själv. Utan förståelse för vad vi tillsammans (så känns det) vill uppnå stiger man inte upp i ottan när det krävs innan ett tidigt flyg (eller möte eller vad som) för att hinna göra sina övningar.

Anki

Genomgångarna när vi sågs, att få övningar med mig hem som sedan blev uppföljda nästa gång vi sågs, möjligheten att fråga. Jag har lärt mig nya övningar och förstår bättre vilka utmaningar jag har och hur det hänger ihop.

Lena

Den är genomtänkt, trygg och utmanande. Jag har lärt mig att utmana min kropp på rätt sätt!

Sofia

Att en relativt liten insats kan ge goda resultat. Det var det jag var ute efter, att få hjälp med vilka övningar just jag behöver göra. Sirpa såg och insåg mina svaga delar och gav mig övningar för just det. Bra uppmuntran och pepp också och alltid fokus på det jag klarade, inte det som inte gick lika bra. Sirpas varma person har jag uppskattat mycket, hon har mött mig där jag var efter min utmattning.

M

Det har varit väldigt bra övningar och jag har lärt mig att hålla bålstabiliteten (de inre musklerna) och sett vilken skillnad det faktiskt gör.

Birgitta

Att Sirpa arbetar från grunden vilket jag tycker är viktigt för att kunna ta sig an all typ av träning. Hos henne lärde jag mig bland annat att hitta mina inre magmuskler och att andas på rätt sätt.

Erica